Beste allemaal,
Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest als kok in verschillende restaurants en hotels vind ik geen uitdaging meer in dit vak. Door de jaren heen ben ik er wel achtergekomen dat ik een passie heb voor vlees en het voorbereiden/bewerken ervan. Nu ben ik tot de conclusie gekomen dat ik daar dus een stapje verder mee wil zetten en me de kunst van het slagersvak eigen wil maken.
Nu is het zo dat ik gemotiveerd kan zijn en er een behoorlijke investering voor over heb. Maar zonder leerplek kan ik niet beginnen aan de opleiding.
Heel concreet is mijn vraag aan dit forum dan ook of er een slagerij in Nederland is (liefst in de omgeving van Zuid-Oost Brabant) die met spoed op zoek is naar een leerling en bereid is de ambacht over te dragen aan een volgende generatie.
Feiten op een rijtje:
- start opleiding september 2013 (eventueel april als ik optijd een leerbedrijf vind)
- 24 jaar oud
- in het bezit van rijbewijs B
- wonend in de directe omgeving van Eindhoven
- Bereid om tot 50 kilometer te reizen voor werk
Graag hoor ik van iemand,
jeanpierreclaessens@gmail.com
06-20740343
Met vriendelijke groet,
Jean-Pierre Claessens.