Slager/Slagerij gezocht

  • Maurice

    Wij zijn opzoek naar een slager/slagerij (in zuid Limburg) die onze Bonte Bentheimer scharrel varkens wil uitbenen en portioneren. We zijn van plan om er een 30 per jaar te slachten. De eerste varkens zijn pas over 2-3 maanden groot genoeg om geslacht te worden. Voor meer informatie kunt u mij mailen

  • J.haazen

    Heachte Hr/Mevr.

    Hierbij wil ik reageren op zoektocht naar iemand die Uw varkens wil uitbenen en portioneren.

    Dit zou misschien wel iets voor mij kunnen zijn

    Voor een eventueel gesprek daar over geef ik U hierbij mijn naam en adres en telefoonnr. door.

    M.Vr.Gr: J.haazen

    Laan ten roode 51

    5711GB Someren

    j.haazen8@upcmail.nl

    0640380619

  • De Ambachtelijke Slager

    Beste Maurice,

    We hebben een volledig ambachtelijke slagerij in Dommelen-Valkenswaard.

    In onze werkplaats kunnen we je varkens exact naar jou wens uitsnijden en portioneren. Indien gewenst ook vast invriezen, zodat je zelf de dieprvies niet op invriezen hoeft te zetten. Het vlees wordt dan netjes en snel ingevroren.

    We zijn bereikbaar op: info@deambachtelijkeslager.nl of kijk even op onze website: www.deambachtelijkeslager.nl

    Vriendelijke groet,

    Ad Oskam