Je zou ook de gele gids kunnen pakken, en gewoon de slachthuizen in je omgeving afbellen. Ik woon in Roosendaal, en in Steenbergen zit een slachthuis waar je een half of heel varken kunt kopen. Je kunt het zo mee krijgen, of ze snijden het waar je bij staat en dan heb je ook nog de keus tussen wel of niet de kop, als je voor niet kiest kun je ook nog een aantal bakjes zure zult krijgen :o) Maar ik ben er zeer tevreden over, het afsnijdsel wordt tot verse worst verwerkt, dus ik doe het samen met een vriendin, dan ligt het vlees ook niet te lang in de diepvriezer. Je moet niet vies zijn van vlees in zakjes pakken, we zijn meestal zo'n 2 uur bezig met vlees inpakken.
Ook zorgen voor een goede diepvriezer, je moet in 1x veel vlees invriezen.
p koning schreef:
>
> Beste Erik je kan bij je eigenslager een varken bestellen in
> Utrecht die weet beslist waar hij op een slachthuis dat voor
> jou kan inkopen en voor een door hem te bepalen prijs maakt
> hij hem ook nog diepvries klaar.
> met vriendelijke groet.
> Peter Koning